HAMILTON CLASSIC QUILTED JACKET

kr 799,00

Flott figursydd, vattert ridejakke med fine detaljer. Toveis glidelås med trykk knapper i front. To lommer foran som lukkes med trykk knapper. Dobbel ridesplitt bak for best komfort i salen. Matchende kantbånd i cord. Jakken er vannavvisende i 100% polyester. Brodert Hamilton logo på venstre arm og designtrykk-knapper med H-logo. Jakken leveres i marine i barn- og damestørrelser. Denne jakken er like velegnet til fritidsbruk ... Les mer
Flott figursydd, vattert ridejakke med fine detaljer. Toveis glidelås med trykk knapper i front. To lommer foran som lukkes med trykk knapper. Dobbel ridesplitt bak for best komfort i salen. Matchende kantbånd i cord. Jakken er vannavvisende i 100% polyester. Brodert Hamilton logo på venstre arm og designtrykk-knapper med H-logo. Jakken leveres i marine i barn- og damestørrelser. Denne jakken er like velegnet til fritidsbruk som til ridning og i stallen.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Flott figursydd, vattert ridejakke med fine detaljer. Toveis glidelås med trykk knapper i front. To lommer foran som lukkes med trykk knapper. Dobbel ridesplitt bak for best komfort i salen. Matchende kantbånd i cord.
Jakken er vannavvisende i 100% polyester. Brodert Hamilton logo på venstre arm og designtrykk-knapper med H-logo. Jakken leveres i marine i barn- og damestørrelser.

Denne jakken er like velegnet til fritidsbruk som til ridning og i stallen.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Størrelse

S, XL, XS, M, L, 140, 150, 160

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “HAMILTON CLASSIC QUILTED JACKET”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *