BUCAS BUZZ-OFF RAIN DEKKEN FULL NECK

BUCAS BUZZ-OFF RAIN DEKKEN FULL NECK

Buzz-Off Rain er perfekt når været er skiftende, varme og kalde dager er ikke uvanlige og derfor har Bucas kombinert funksjonene til sine Buzz-Off fluedekkener og Sun Shower Lightweight Turnout dekkener for å skape Buzz-Off Rain med full vanntett hals. . Den øvre delen av Buzz-Off Rain er vanntett og pustende mens den nedre delen er laget av samme stoff som Buzz-Off fluedekkenet. Tilsammen får ... Les mer
Buzz-Off Rain er perfekt når været er skiftende, varme og kalde dager er ikke uvanlige og derfor har Bucas kombinert funksjonene til sine Buzz-Off fluedekkener og Sun Shower Lightweight Turnout dekkener for å skape Buzz-Off Rain med full vanntett hals. . Den øvre delen av Buzz-Off Rain er vanntett og pustende mens den nedre delen er laget av samme stoff som Buzz-Off fluedekkenet. Tilsammen får man et dekken som er lett, UV-beskyttende og vanntett. Den unike elastiske og avtagbare magepaden gir beskyttelse til hestens mage og hjelper også med å holde dekkenet på plass. Dekkenet har følgende egenskaper: – Haleflappen gir ytterligere beskyttelse til halen– Vanntett og pustende overdel med et ytre skjold av Teflon– Solreflekterende farge som hjelper til å unngå overoppheting– Unikt bogdesign sikrer en utmerket passform og godt med skulderplass– Meshfôr på overdelen hjelper å holde i gang luftsirkulasjonen under dekkenet– Mykt nylonfôr på skulderområdet forhindrer gnaging– Beinstropper inkludert– Påsydd full regntett hals.

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Buzz-Off Rain er perfekt når været er skiftende, varme og kalde dager er ikke uvanlige og derfor har Bucas kombinert funksjonene til sine Buzz-Off fluedekkener og Sun Shower Lightweight Turnout dekkener for å skape Buzz-Off Rain med full vanntett hals. . Den øvre delen av Buzz-Off Rain er vanntett og pustende mens den nedre delen er laget av samme stoff som Buzz-Off fluedekkenet. Tilsammen får man et dekken som er lett, UV-beskyttende og vanntett. Den unike elastiske og avtagbare magepaden gir beskyttelse til hestens mage og hjelper også med å holde dekkenet på plass.

Dekkenet har følgende egenskaper:

– Haleflappen gir ytterligere beskyttelse til halen
– Vanntett og pustende overdel med et ytre skjold av Teflon
– Solreflekterende farge som hjelper til å unngå overoppheting
– Unikt bogdesign sikrer en utmerket passform og godt med skulderplass
– Meshfôr på overdelen hjelper å holde i gang luftsirkulasjonen under dekkenet
– Mykt nylonfôr på skulderområdet forhindrer gnaging
– Beinstropper inkludert
– Påsydd full regntett hals.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 1.000 x 1.000 x 1.000 cm
Farge

GRÅ

Størrelse

145, 155

Merker

Bucas

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “BUCAS BUZZ-OFF RAIN DEKKEN FULL NECK”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *