BUCAS IRISH LEG WARMER RIDEDEKKEN

Dekkenet alle ønsker seg til høsten. Dårlig vær - ikke noe problem! Dekkenet beskytter både rytter og hest mot høstregn og kulde. Dekkenet er vanntett og vindtett, pustende og har 50g fyll - som er den perfekte tykkelse for hest i arbeid utendørs. Det geniale med dette dekkenet er leggvarmeren for rytter, slik at man holder seg varm og tørr på tur. Dekkenet er utskjært ... Les mer
Dekkenet alle ønsker seg til høsten. Dårlig vær – ikke noe problem! Dekkenet beskytter både rytter og hest mot høstregn og kulde. Dekkenet er vanntett og vindtett, pustende og har 50g fyll – som er den perfekte tykkelse for hest i arbeid utendørs. Det geniale med dette dekkenet er leggvarmeren for rytter, slik at man holder seg varm og tørr på tur. Dekkenet er utskjært for å gi hesten mest mulig frihet til bevegelse. Festes rundt salen og rundt hestens hals. Rytter kan raskt og enkelt brette på begge ben, og raskt brette tilbake med fester når den ikke er i bruk. Utskjæringer på sidene der kanalen ligger, gjør at stigbøylene kan brukes “uforstyrret”. En gjord gjør at teppet ikke sklir under bevegelse, anatomisk utskjering i front, gir optimal bevegelse. Vaskes i maskin på 30 grader. 600 denier ripstop, nylon innside, 50g fyll.

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Dekkenet alle ønsker seg til høsten. Dårlig vær – ikke noe problem!

Dekkenet beskytter både rytter og hest mot høstregn og kulde. Dekkenet er vanntett og vindtett, pustende og har 50g fyll – som er den perfekte tykkelse for hest i arbeid utendørs. Det geniale med dette dekkenet er leggvarmeren for rytter, slik at man holder seg varm og tørr på tur.

Dekkenet er utskjært for å gi hesten mest mulig frihet til bevegelse. Festes rundt salen og rundt hestens hals.

Rytter kan raskt og enkelt brette på begge ben, og raskt brette tilbake med fester når den ikke er i bruk. Utskjæringer på sidene der kanalen ligger, gjør at stigbøylene kan brukes “uforstyrret”.
En gjord gjør at teppet ikke sklir under bevegelse, anatomisk utskjering i front, gir optimal bevegelse.

Vaskes i maskin på 30 grader. 600 denier ripstop, nylon innside, 50g fyll.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 1.000 x 1.000 x 1.000 cm
Farge

SVART

Størrelse

135

Merker

Bucas

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “BUCAS IRISH LEG WARMER RIDEDEKKEN”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *