CDM Switch Pro 500ML

kr 399,00

Et meget effektivt middel mot sommereksem, kløe og plager som følger av insekter og insektbitt. Kan brukes forebyggende ved å massere produktet inn i utsatte områder på hesten under våren og tidlig sommer. For best resultat , vask først med sjampo før produktet masseres inn i området som skal behandles. Ett av svært få produkter som virkelig virker mot slike plager. Dette produktet het tidligere Killitch.
Et meget effektivt middel mot sommereksem, kløe og plager som følger av insekter og insektbitt. Kan brukes forebyggende ved å massere produktet inn i utsatte områder på hesten under våren og tidlig sommer. For best resultat , vask først med sjampo før produktet masseres inn i området som skal behandles. Ett av svært få produkter som virkelig virker mot slike plager. Dette produktet het tidligere Killitch.

På lager

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Carr & Day & Martin har produsert pleieprodukter til hest i England siden 1765. Vi er stolte av å inneha en Royal Warrent, for levering av kvalitetsprodukter til hennes Majestet Dronning Elisabet II. Som markedsleder er vi opptatt av å produsere førsteklasses produkter som gir et komplett vareprogram for alle våre kunder.

Vi legger mye tid og omsorg i våre produkter. Alle produkter gjennomgår strenge kvalitetskontroller og produksjonen finner sted i vårt moderne produksjonsanlegg i Lytham, Enland. Vi legger vår yrkesstolthet i våre produkter – Carr & Day & Martin produkter, produkter som virker!

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Merker

Carr & Day & Martin

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “CDM Switch Pro 500ML”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *