EQUILINE ØREHETTE SOUNDLESS

kr 855,00

De lydløse ørehettene fra Equiline hjelper hesten din til å holde fokus på jobben uten å bli distrahert av støy. Øredelen består av 3-lag. Det øvre og nedre lag består av allergi-fri bomull med en spesielle anti-bakteriell behandling, mens det midterste laget består av et teknisk lydisolerende materiale som reduserer mengden av lyd/støy hesten hører til et minimum. Som alle Equilines øvrige produkter har også ... Les mer
De lydløse ørehettene fra Equiline hjelper hesten din til å holde fokus på jobben uten å bli distrahert av støy. Øredelen består av 3-lag. Det øvre og nedre lag består av allergi-fri bomull med en spesielle anti-bakteriell behandling, mens det midterste laget består av et teknisk lydisolerende materiale som reduserer mengden av lyd/støy hesten hører til et minimum. Som alle Equilines øvrige produkter har også denne ørehette en super passform og kvalitet. Myk og komfortabel.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

De lydløse ørehettene fra Equiline hjelper hesten din til å holde fokus på jobben uten å bli distrahert av støy.
Øredelen består av 3-lag. Det øvre og nedre lag består av allergi-fri bomull med en spesielle anti-bakteriell behandling, mens det midterste laget består av et teknisk lydisolerende materiale som reduserer mengden av lyd/støy hesten hører til et minimum.
Som alle Equilines øvrige produkter har også denne ørehette en super passform og kvalitet.

Myk og komfortabel.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Farge

BLÅ, BRUN, SORT, SVART

Størrelse

PONY, FULL

Merker

Equiline

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “EQUILINE ØREHETTE SOUNDLESS”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *