HODELAG DYON MEX NESEBÅND

kr 2.245,00

Anatomisk hodelag med meksikansk nesereim. Hodelaget har hvit mønstersøm på pannebånd og nesereim, samt messingspenner. Dyòns hodelag kombinerer komfort med stil og er produsert i det fineste engelske lær. Nakkestykket er litt bredere med en utskjæring for ørene og er paddet med 2mm tykk neopren. Hodelaget har tre reimer, en for nesereimen, en for sidestykket og en for hakereimen. For å unngå trykk som skjer ... Les mer
Anatomisk hodelag med meksikansk nesereim. Hodelaget har hvit mønstersøm på pannebånd og nesereim, samt messingspenner. Dyòns hodelag kombinerer komfort med stil og er produsert i det fineste engelske lær. Nakkestykket er litt bredere med en utskjæring for ørene og er paddet med 2mm tykk neopren. Hodelaget har tre reimer, en for nesereimen, en for sidestykket og en for hakereimen. For å unngå trykk som skjer ved at nesereimen tres over nakken, setter man heller fast nesereimen direkte i hodelagets tredje sidereim. Brunt i størrelse full.

På lager

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Anatomisk hodelag med meksikansk nesereim.

Hodelaget har hvit mønstersøm på pannebånd og nesereim, samt messingspenner. Dyòns hodelag kombinerer comfort med stil og er produsert i det fineste engelske lær. Nakkestykket er litt bredere med en utskjæring for ørene og er paddet med 2mm tykk neopren. Hodelaget har tre reimer, en for nesereimen, en for sidestykket og en for hakereimen. For å unngå trykk som skjer ved at nesereimen tres over nakken, setter man heller fast nesereimen direkte i hodelagets tredje sidereim.

Kommer i fargene svart og nut. Tøyler medfølger ikke.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Merker

Dyon

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “HODELAG DYON MEX NESEBÅND”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *