HODELAG OS VENEDIG STÅL SPENNER

HODELAG OS VENEDIG STÅL SPENNER

kr 5.499,00

En av de mest populære hodelag fra OS. Et nydelig hodelag med anatomisk fôret nakkestykke. Pannebandet er buet med store pene krystaller. Spennene nederst på sidestykke og tøyler er skulte og de andre er små firkantet. Nesereimen er kombinert med pull-back knepping, 3 cm. bred. Svart med brune stener har brun padding under neserem og nakkestykke samt brune swarovski stener. Svart med blå stener har ... Les mer
En av de mest populære hodelag fra OS. Et nydelig hodelag med anatomisk fôret nakkestykke. Pannebandet er buet med store pene krystaller. Spennene nederst på sidestykke og tøyler er skulte og de andre er små firkantet. Nesereimen er kombinert med pull-back knepping, 3 cm. bred. Svart med brune stener har brun padding under neserem og nakkestykke samt brune swarovski stener. Svart med blå stener har lys blå som padding under neserem og nakkestykket.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Beskrivelse

En av de mest populære hodelag fra OS. Et nydelig hodelag med anatomisk fôret nakkestykke. Pannebandet er buet med store pene klare krystaller i to forskjellige gråfarger/brunfarger og en perle. Spennene nederst på sidestykke og tøyler er skulte og de andre er små firkantet. Nesereimen er kombinert med pull-back knepping, 3 cm. bred og med svart lakk for en eksklusiv finish. Fargen på paddingen er svart. Som standard leveres Venedig med webbtøyler.

Svart med brune stener har brun padding under neserem og nakkestykke samt brune swarovski stener.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Farge

SVART, SVART M/BLÅ STEN, SVART M/BRUN STEN

Størrelse

FULL, COB

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “HODELAG OS VENEDIG STÅL SPENNER”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *