KENTUCKY ARMADILLO VELCRO SENEBESKYTTER FRAMBEN

kr 1.399,00

Kentucky kommer med innovative senebeskyttere med det nye tekniske systemet D3O. D3O systemet ligger plassert både på sidene og bak på beleggene og fungerer ypperlig som beskyttelsesmateriale. Materialet er lett, formbart og svært støtsabsorberende. Når materialet blir utsatt for slag stivner den til og beskytter hestens ben på en optimal måte. Aero Cadence beleggene kommer også med et avansert ventilasjonssystem. Beleggene suger til seg luft ... Les mer
Kentucky kommer med innovative senebeskyttere med det nye tekniske systemet D3O. D3O systemet ligger plassert både på sidene og bak på beleggene og fungerer ypperlig som beskyttelsesmateriale. Materialet er lett, formbart og svært støtsabsorberende. Når materialet blir utsatt for slag stivner den til og beskytter hestens ben på en optimal måte. Aero Cadence beleggene kommer også med et avansert ventilasjonssystem. Beleggene suger til seg luft fra fronten og pumper ut varm fuktig luft bak igjennom luftekanaler. Dette skjer kontinuerlig gjennom bevegelsen fra hestens ben. Beleggene har borrelåslukking for enkel tilpasning og innstramming.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Kentucky Horsewear leverer innovative produkter til hest i verdensklasse. De har hovedvekt på beinbelegg og ønsker å være en målestokk som andre merker aspirerer til. Kentucky beleggene blir brukt av topp ryttere verden over i Norge brukes de bla. av Johan og Victoria Gulliksen.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Farge

BRUN, HVIT, SORT

Størrelse

FULL

Merker

Kentucky

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “KENTUCKY ARMADILLO VELCRO SENEBESKYTTER FRAMBEN”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *