KENTUCKY FLUEMASKE SLIM FIT
KENTUCKY FLUEMASKE SLIM FIT

KENTUCKY FLUEMASKE SLIM FIT

kr 499,00

Kentucky Horseware Fly Mask Slim Fit er laget i et lycramateriale, for den perfekte passform og best mulig komfort og beskyttelse for hesten. Flymasken er pustende og svært slitesterk. Flymask Slim Fit er laget med en figurnær passform og sitter helt tett rundt hestens hode for å forhindre insekter fra å fly inn i masken. One size. Masken forhindrer at insekter flyr inn i masken. ... Les mer
Kentucky Horseware Fly Mask Slim Fit er laget i et lycramateriale, for den perfekte passform og best mulig komfort og beskyttelse for hesten. Flymasken er pustende og svært slitesterk. Flymask Slim Fit er laget med en figurnær passform og sitter helt tett rundt hestens hode for å forhindre insekter fra å fly inn i masken. One size. Masken forhindrer at insekter flyr inn i masken. Masken lukkes enkelt under hestens hode med glidelås og trykknapp, og den har ekstra sterk mesh over øynene for å forhindre irritasjon Masken er 100 % pustende, kan vaskes i maskin og er hurtigtørkende.

På lager

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Kentucky Horsewear leverer innovative produkter til hest i verdensklasse. De har hovedvekt på beinbelegg og ønsker å være en målestokk som andre merker aspirerer til. Kentucky beleggene blir brukt av topp ryttere verden over i Norge brukes de bla. av Johan og Victoria Gulliksen.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Merker

Kentucky

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “KENTUCKY FLUEMASKE SLIM FIT”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *