KENTUCKY SENEBESKYTTER MED SAUESKINN

kr 1.499,00

Sheepskin Tendon Elastic med den nye designen er fortsatt det samme med et tøff ytre av ekstremt lett, men likevel sterk TPU for å beskytte mot støt, mens sene- og kodeområdene også er forsterket med D30 støtabsorberende molekyler for ultimat beskyttelse. Laboratorietester har vist at beleggene absorbere mer enn 50% bedre enn noen andre belegg på markedet, med evnen til å dispergere et hardt slag ... Les mer
Sheepskin Tendon Elastic med den nye designen er fortsatt det samme med et tøff ytre av ekstremt lett, men likevel sterk TPU for å beskytte mot støt, mens sene- og kodeområdene også er forsterket med D30 støtabsorberende molekyler for ultimat beskyttelse. Laboratorietester har vist at beleggene absorbere mer enn 50% bedre enn noen andre belegg på markedet, med evnen til å dispergere et hardt slag tilsvarende det som faktisk ville kunne brekke et ben i menneskekroppen.
Baksiden av belegget har ventilasjonshull for å hindre bein og sener fra overoppheting. Saueskinnsfôret er også pustende og gir utmerket demping mot huden.

 

Nullstill
Varenummer: 86650 Kategorier: , , Stikkord:
Beskrivelse

Kentucky Horsewear leverer innovative produkter til hest i verdensklasse. De har hovedvekt på beinbelegg og ønsker å være en målestokk som andre merker aspirerer til. Kentucky beleggene blir brukt av topp ryttere verden over i Norge brukes de bla. av Johan og Victoria Gulliksen.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Farge

BRUN, SORT

Størrelse

FULL

Merker

Kentucky

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “KENTUCKY SENEBESKYTTER MED SAUESKINN”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *