NAF DEVILS REFLIEF 1LTR

kr 429,00

Devil’s Relief er en kombinasjon av urte ekstrakter med antioksidanter og MSM blandet med den afrikanske urten Djevel klo. Djevelens Relief gir bedre komfort for stive ledd og områder berørt av mindre støt, slag, smerter, blåmerker og forstuinger. Perfekt til eldre hester med stive ledd og stimulerer fordøyelsessystemet. Djevelens Relief kan gis til alle hester og ponnier bortsett drektige hopper. Ved dosering 20ml., varer 1l. ... Les mer
Devil’s Relief er en kombinasjon av urte ekstrakter med antioksidanter og MSM blandet med den afrikanske urten Djevel klo. Djevelens Relief gir bedre komfort for stive ledd og områder berørt av mindre støt, slag, smerter, blåmerker og forstuinger. Perfekt til eldre hester med stive ledd og stimulerer fordøyelsessystemet. Djevelens Relief kan gis til alle hester og ponnier bortsett drektige hopper. Ved dosering 20ml., varer 1l. flaske ca 50 dager.

På lager

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

NAF (Natural Animal Feed) har over 25 års erfaring når det gjelder kosttilskudd til hester. Det er det mest respekterte og kjente merket når det gjelder tilskudd i Storbritannia idag.

De bruker kun de beste naturlige ingrediensene som de kan finne, hvilket er fullt mulig å spore tilbake.Resultatet er ett utrolig spekter av produkter som er laget for å dekke alle dine hesters behov. NAF er den offisielle leverandøren til det Britiske landslaget i ridning.
Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Merker

NAF

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “NAF DEVILS REFLIEF 1LTR”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *