PS OF SWEDEN GET SET REVOLUTION HODELAG

Et flott og eksklusivt Allround hodelag med crocoorint på den utskiftbale neseplaten på nesereimen. Spennende på begge sider av nesereimen gjør den svært justerbar og unngår trykk på de følsomme kinnbena. Nakkestykket er mykt og polstret og gir god plass for hestens ører. Sidestykkene er flate og har en elastiskkdel nederst hvor man fester bittet. Dette bidrar til mer fjæring på bittet i munnen, og ... Les mer
Et flott og eksklusivt Allround hodelag med crocoorint på den utskiftbale neseplaten på nesereimen. Spennende på begge sider av nesereimen gjør den svært justerbar og unngår trykk på de følsomme kinnbena. Nakkestykket er mykt og polstret og gir god plass for hestens ører. Sidestykkene er flate og har en elastiskkdel nederst hvor man fester bittet. Dette bidrar til mer fjæring på bittet i munnen, og gir i tillegg et jevnere trykk på nakken.Elastikkdelen er konsturert slik at man enkelt kan ta den av og på.

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Et flott og eksklusivt Allround hodelag med crocoprint på den utskiftbale neseplaten på nesereimen. Spennende på begge sider av nesereimen gjør den svært justerbar og unngår trykk på de følsomme kinnbena.
Nakkestykket er mykt og polstret og gir god plass for hestens ører.

Sidestykkene er flate og har en elastiskkdel nederst hvor man fester bittet. Dette bidrar til mer fjæring på bittet i munnen, og gir i tillegg et jevnere trykk på nakken.Elastikkdelen er konsturert slik at man enkelt kan ta den av og på.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Farge

BRUN, SVART

Størrelse

FULL, COB

Merker

PS of Sweden

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “PS OF SWEDEN GET SET REVOLUTION HODELAG”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *