PSOFSWEDEN, HODELAG, PS OF SWEDEN

PS OF SWEDEN HIGH JUMP REVOLUTION HODELAG

kr 3.395,00

Nesereimen har et helt nytt design som minsker risikoen for bittrelaterte skader i hestens munn på grunn av at nesereimen ikke ligger direkte på hestens tenner. Bøylene over neseryggen er formbare, noe som alltid gir perfekt passform.Nesereimen har en pen dekorsøm. Nakkereimen har en vifteformet fasong som gir best mulig trykkfordeling over den følsomme nakken. Sidestykkene er flate og har en elastiskkdel nederst hvor man ... Les mer
Nesereimen har et helt nytt design som minsker risikoen for bittrelaterte skader i hestens munn på grunn av at nesereimen ikke ligger direkte på hestens tenner. Bøylene over neseryggen er formbare, noe som alltid gir perfekt passform.Nesereimen har en pen dekorsøm. Nakkereimen har en vifteformet fasong som gir best mulig trykkfordeling over den følsomme nakken. Sidestykkene er flate og har en elastiskkdel nederst hvor man fester bittet. Dette bidrar til mer fjæring på bittet i munnen, og gir i tillegg et jevnere trykk på nakken.Elastikkdelen er konsturert slik at man enkelt kan ta den av og på. Hodelaget ble produsert med tanke på sprangriding, men blir i dag brukt like mye til sprangridning som til dressurridning og gangartsridning.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Nesereimen har et helt nytt design som minsker risikoen for bittrelaterte skador i hestens munn på grunn av at nesereimen ikke ligger direkte på hestens tenner.

Bøylene over neseryggen er formbare, noe som alltid gir perfekt passform.Nesereimen har en pen dekorsøm.

Nakkereimen har en vifteformet fasong som gir best mulig trykkfordeling over den følsomme nakken.

Sidestykkene er flate og har en elastiskkdel nederst hvor man fester bittet. Dette bidrar til mer fjæring på bittet i munnen, og gir i tillegg et jevnere trykk på nakken.Elastikkdelen er konsturert slik at man enkelt kan ta den av og på.

Hodelaget ble produsert med tanke på sprangriding, men blir i dag brukt like mye til sprangridning som til dressurridning

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 1.000 x 1.000 x 1.000 cm
Farge

BRUN, SVART

Størrelse

X-FULL, PONY, FULL, COB

Merker

PS of Sweden

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “PS OF SWEDEN HIGH JUMP REVOLUTION HODELAG”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *