PS OF SWEDEN JUMP OFF REVOLUTION HODELAG

kr 3.299,00

Med sitt brede nakkestykket er dette hodelaget et av de mest anatomisk tilpassede hodelagene på markedet Hodelaget ble først laget for spranghester, men har vist seg å være like populært for dressurhester. Idag blir den brukt like mye i dressurridning som sprangridning. Nesereimen er anatomisk konstruert noe som gjør at den ikke ligger på hestens følsomme kinnben. Nesereimens øvre rem festes med pullbackspenning. Sidestykkene er ... Les mer
Med sitt brede nakkestykket er dette hodelaget et av de mest anatomisk tilpassede hodelagene på markedet Hodelaget ble først laget for spranghester, men har vist seg å være like populært for dressurhester. Idag blir den brukt like mye i dressurridning som sprangridning. Nesereimen er anatomisk konstruert noe som gjør at den ikke ligger på hestens følsomme kinnben. Nesereimens øvre rem festes med pullbackspenning. Sidestykkene er flate og har en elastiskk del nederst hvor man fester bittet. Dette bidrar til mer fjæring på bittet i munnen, og gir i tillegg et jevnere trykk på nakken. Elastikkdelen er konstrurert slik at man enkelt kan ta den av og på. Vi prøver å ha inne de mest populære størrelsene og fargene til en hver tid, men noe ekstra leveringstid må i noen tilfeller påberegnes.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Med sitt brede nakkestykket er dette hodelaget et av de mest anatomisk tilpassede hodelagene på markedet Hodelaget ble først laget for spranghester, men har vist seg å være like populært for dressurhester. Idag blir den brukt like mye i dressurridning som sprangridning.

Nesereimen er anatomisk konstruert noe som gjør at den ikke ligger på hestens følsomme kinnben..Nesereimens øvre rem festes med pullbackspenning.

Sidestykkene er flate og har en elastiskkdel nederst hvor man fester bittet. Dette bidrar til mer fjæring på bittet i munnen, og gir i tillegg et jevnere trykk på nakken.Elastikkdelen er konsturert slik at man enkelt kan ta den av og på.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 1.000 x 1.000 x 1.000 cm
Farge

BRUN, SVART

Størrelse

X-FULL, FULL, COB

Merker

PS of Sweden

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “PS OF SWEDEN JUMP OFF REVOLUTION HODELAG”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *