PS OF SWEDEN PATRICK KITTEL LÆRGRIME

kr 1.359,00

Med årevis av erfaring innenfor ridesporten, har den anerkjente rytteren Patrick Kittel nå produsert en lærgrime for PS Of Sweden. Dette revolusjonerende designet tilbyr både stilfult design, god komfort og har en svært god passform. Denne nydelige lærgrimen er laget i en svært god lærkvalitet og har elastiske bånd både i nesebåndet og i nakkestykket for å ta bort maksimalt med press fra de følsomme ... Les mer
Med årevis av erfaring innenfor ridesporten, har den anerkjente rytteren Patrick Kittel nå produsert en lærgrime for PS Of Sweden. Dette revolusjonerende designet tilbyr både stilfult design, god komfort og har en svært god passform. Denne nydelige lærgrimen er laget i en svært god lærkvalitet og har elastiske bånd både i nesebåndet og i nakkestykket for å ta bort maksimalt med press fra de følsomme områdene. I tillegg har grimen anatomisk formet nakkestykke, med god plass til ørene, ekstra padding og et bred flate som er trykkavlastende. Kroker i sølv og med detaljer i lyst brun ( på brun grime) eller i grå (på svart grime). Vi prøver å ha inne de mest populære størrelsene og fargene til en hver tid, men noe ekstra leveringstid må i noen tilfeller påberegnes.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Med årevis av erfaring innenfor ridesporten, har den anerkjente rytteren Patrick Kittel nå produsert en lærgrime for PS Of Sweden. Dette revolusjonerende designet tilbyr både stilfult design, god komfort og har en svært god passform.

Denne nydelige lærgrimen er laget i en svært god lærkvalitet og har elastiske bånd både i nesebånde og i nakkestykket for å ta bort maksimalt med press fra de følsomme områdene. I tillegg har grimen anatomisk formet nakkestykke, med god plass til ørene, ekstra padding og et bred flate som er trykkavlastende.

Kroker i sølv og med detaljer i lyst brun ( på brun grime) eller i grå (på svart grime).

 

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Farge

BRUN, SVART

Størrelse

FULL, COB

Merker

PS of Sweden

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “PS OF SWEDEN PATRICK KITTEL LÆRGRIME”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *