PS OF SWEDEN PIONEER REVOLUTION HODELAG
PS OF SWEDEN PIONEER REVOLUTION HODELAG

PS OF SWEDEN PIONEER REVOLUTION HODELAG

kr 2.599,00

Pioneer Revolution er et unikt hodelag med lav neserem som løser problemene som ofte oppstår med tradisjonelle hodelag. Perfekt for sprang, dressur, gangartsridning og feltritt. Høyden på nesebåndet er svært justerbar og kan stilles inn i tre ulike posisjoner for å garantere perfekt passform. Dette reduserer faren for å forstyrre bittet og dens funksjon. I tillegg til dette unngår man gnag og press på hestens ... Les mer
Pioneer Revolution er et unikt hodelag med lav neserem som løser problemene som ofte oppstår med tradisjonelle hodelag. Perfekt for sprang, dressur, gangartsridning og feltritt. Høyden på nesebåndet er svært justerbar og kan stilles inn i tre ulike posisjoner for å garantere perfekt passform. Dette reduserer faren for å forstyrre bittet og dens funksjon. I tillegg til dette unngår man gnag og press på hestens følsomme nervebaner rundt kinnbena. Takke være designet på nesebåndet vil ikke sidestykkene komme i nærheten av hestens øyne. når man stiller inn nesebåndet i den høyeste posisjonen, fungerer den som en engelsk neserem. Nesebåndet er laget med råhud slik at den vil holde sin opprinnelige form. Det er bygget inn en myk pute som gjør neseremen svært stabil og myk. Om man ønsker kan man fjerne kroken under neseremen og heller bruke den som en tradisjonel pullback neserem. Det patenterte nakkestykket gir god plass til ørene og sikrer trykkfordeling over hestens nakke. Sidestykkene er utstyrt med valgfrie elastikkbånd som gir avlatnings. Disse kan enkelt tas vekk om man ikke ønsker å benytte seg av dem.    
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Pioneer Revolution er et unikt hodelag med lav neserem som løser problemene som ofte oppstår med tradisjonelle hodelag.

Perfekt for sprang, dressur, gangartsridning og feltritt.

Høyden på nesebåndet er svært justerbar og kan stilles inn i tre ulike posisjoner for å garantere perfekt passform. Dette reduserer faren for å forstyrre bittet og dens funksjon.
I tillegg til dette unngår man gnag og press på hestens følsomme nervebaner rundt kinnbena.

Takke være designet på nesebåndet vil ikke sidestykkene komme i nærheten av hestens øyne. når man stiller inn nesebåndet i den høyeste posisjonen, fungerer den som en engelsk neserem.

Nesebåndet er laget med råhud slik at den vil holde sin opprinnelige form. Det er bygget inn en myk pute som gjør neseremen svært stabil og myk.
Om man ønsker kan man fjerne kroken under neseremen og heller bruke den som en tradisjonel pullback neserem.

Det patenterte nakkestykket gir god plass til ørene og sikrer trykkfordeling over hestens nakke.

Sidestykkene er utstyrt med valgfrie elastikkbånd som gir avlatnings. Disse kan enkelt tas vekk om man ikke ønsker å benytte seg av dem.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 1.000 x 1.000 x 1.000 cm
Farge

BRUN, SVART

Størrelse

PONY, FULL, COB

Merker

PS of Sweden

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “PS OF SWEDEN PIONEER REVOLUTION HODELAG”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *