TRUST FULL CHEEK JOINTED BITT

kr 999,00

Todelt trensebitt med parerstenger. Fullcheek benyttes for å gi rytteren mer styrehjelp og stengene hjelper med dette. Et fullcheek bitt skal ha en tett tilpassing for å gi optimal effekt. Det todelte munnstykket er lett kurvet for å følge munnens anatomi.Dette øker hesten komfort. Kombinasjonen todelt anatomisk munndel og parerstenger gjør dette bittet til et meget stabilt og tillitsvekkende bitt. Passer bra for unghester. Bittet ... Les mer
Todelt trensebitt med parerstenger. Fullcheek benyttes for å gi rytteren mer styrehjelp og stengene hjelper med dette. Et fullcheek bitt skal ha en tett tilpassing for å gi optimal effekt. Det todelte munnstykket er lett kurvet for å følge munnens anatomi.Dette øker hesten komfort. Kombinasjonen todelt anatomisk munndel og parerstenger gjør dette bittet til et meget stabilt og tillitsvekkende bitt. Passer bra for unghester. Bittet er laget av en Blue Steel Sweet Iron blanding av materialer, også kalt legering. Dette gir en søtaktig smak av bittet. I tillegg vil de blå/mørke områdene på bittet oksidere slik at det blir oransje eller brunfarget. Dette er rust, men dette er ønsket effekt. Dette er helt uskadelig og kan fjernes med en grytesvamp. Denne oksideringen gir også en søtaktig og behagelig smak for hesten. Dette stimulerer hestens spyttproduksjon og vil igjen påvirke hesten aksept for bittet. I tillegg vil bittet føles varmt og lettere å akseptere enn andre bitt i stål. Tykkelse i munnviken: 16 mm Finnes i størrelse 11.5 cm til 13.5 cm. Bittet er tillatt i sprangkonkurranser . Bittet er tillatt i dressurkonkurranser. Produsert i Blue Sweet Iron med sider i rustfritt stål.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Todelt trensebitt med parerstenger.

Fullcheek benyttes for å gi rytteren mer styrehjelp og stengene hjelper med dette.

Et fullcheek bitt skal ha en tett tilpassing for å gi optimal effekt.

Det todelte munnstykket er lett kurvet for å følge munnens anatomi.Dette øker hesten komfort.

Kombinasjonen todelt anatomisk munndel og parerstenger gjør dette bittet til et meget stabilt og tillitsvekkende bitt. Passer bra for unghester.

Bittet er laget av en Blue Steel Sweet Iron blanding av materialer, også kalt legering. Dette gir en søtaktig smak av bittet. I tillegg vil de blå/mørke områdene på bittet oksidere slik at det blir oransje eller brunfarget. Dette er rust, men dette er ønsket effekt. Dette er helt uskadelig og kan fjernes med en grytesvamp. Denne oksideringen gir også en søtaktig og behagelig smak for hesten. Dette stimulerer hestens spyttproduksjon og vil igjen påvirke hesten aksept for bittet. I tillegg vil bittet føles varmt og lettere å akseptere enn andre bitt i stål.

Tykkelse i munnviken: 16 mm

Finnes i størrelse 11.5 cm til 13.5 cm.

Bittet er tillatt i sprangkonkurranser
.
Bittet er tillatt i dressurkonkurranser.

Produsert i Blue Sweet Iron med sider i rustfritt stål.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Størrelse

11.5, 12.5, 13.5

Merker

Trust

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “TRUST FULL CHEEK JOINTED BITT”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *