TRUST LOOSE RING LEATHER BITT

kr 1.399,00

Lærbitt passer bra for hester som er sensitive i munnen eller som har en skade I munnregionen. Dette er myke bitt, og læret vil virke mykere når det blir bløtet opp av hestens spyttsirkulasjon inne i hestens munn. Læret er sydd rundt en nylonkjerne. Slik vil også bittet forme seg til hestens munn når det er myket opp. Et rett og uleddet bitt er ofte ... Les mer
Lærbitt passer bra for hester som er sensitive i munnen eller som har en skade I munnregionen. Dette er myke bitt, og læret vil virke mykere når det blir bløtet opp av hestens spyttsirkulasjon inne i hestens munn. Læret er sydd rundt en nylonkjerne. Slik vil også bittet forme seg til hestens munn når det er myket opp. Et rett og uleddet bitt er ofte sterkere enn delte bitt. Det er formen på munnstykket som avgjør hvordan presset blir delt i hestens munn. Et rett bitt vil fordele press over hestens tunge, mens et rett bitt med port eller forhøyning vil avlaste tungen men presse mer andre steder i hestens munn.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Lærbitt passer bra for hester som er sensitive i munnen eller som har en skade I munnregionen. Dette er myke bitt, og læret vil virke mykere når det blir bløtet opp av hestens spyttsirkulasjon inne i hestens munn. Læret er sydd rundt en nylonkjerne. Slik vil også bittet forme seg til hestens munn når det er myket opp.

Et rett og uleddet bitt er ofte sterkere enn delte bitt. Det er formen på munnstykket som avgjør hvordan presset blir delt i hestens munn. Et rett bitt vil fordele press over hestens tunge, mens et rett bitt med port eller forhøyning vil avlaste tungen men presse mer andre steder i hestens munn.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Størrelse

11.5, 12.5, 13.5

Merker

Trust

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “TRUST LOOSE RING LEATHER BITT”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *