TRUST LOOSE RINGS CHERRY ROLLER BITT

kr 1.295,00

Den todelte munndel med cherry rollers brukes til hester som trives best på en todelt stabil munndel, men som bitt seg fast i bittet eller henger seg på den ene siden. Bittet er laget av en Blue Steel Sweet Iron blanding av materialer, også kalt legering. Dette gir en søtaktig smak av bittet. I tillegg vil de blå/mørke områdene på bittet oksidere slik at det ... Les mer
Den todelte munndel med cherry rollers brukes til hester som trives best på en todelt stabil munndel, men som bitt seg fast i bittet eller henger seg på den ene siden. Bittet er laget av en Blue Steel Sweet Iron blanding av materialer, også kalt legering. Dette gir en søtaktig smak av bittet. I tillegg vil de blå/mørke områdene på bittet oksidere slik at det blir oransje eller brunfarget. Dette er rust, men dette er ønsket effekt. Dette er helt uskadelig og kan fjernes med en grytesvamp. Denne oksideringen gir også en søtaktig og behagelig smak for hesten. Dette stimulerer hestens spyttproduksjon og vil igjen påvirke hesten aksept for bittet. I tillegg vil bittet føles varmt og lettere å akseptere enn andre bitt i stål. Tykkelse i munnviken: 16 mm Bittet er tillatt i sprangkonkurranser. Bittet er ikke tillatt i dressurkonkurranser.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Den todelte munndel med cherry rollers brukes til hester som trives best på en todelt stabil munndel, men som bitt seg fast i bittet eller henger seg på den ene siden.

Bittet er laget av en Blue Steel Sweet Iron blanding av materialer, også kalt legering. Dette gir en søtaktig smak av bittet. I tillegg vil de blå/mørke områdene på bittet oksidere slik at det blir oransje eller brunfarget. Dette er rust, men dette er ønsket effekt. Dette er helt uskadelig og kan fjernes med en grytesvamp. Denne oksideringen gir også en søtaktig og behagelig smak for hesten. Dette stimulerer hestens spyttproduksjon og vil igjen påvirke hesten aksept for bittet. I tillegg vil bittet føles varmt og lettere å akseptere enn andre bitt i stål.

Tykkelse i munnviken: 16 mm

Bittet er tillatt i sprangkonkurranser.

Bittet er ikke tillatt i dressurkonkurranser.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Størrelse

11.5, 12.5, 13.5

Merker

Trust

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “TRUST LOOSE RINGS CHERRY ROLLER BITT”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *