TRUST LOOSE RINGS ELIPTICAL BITT

kr 949,00

Tredelt trensebitt med elliptisk munndel og løse ringer. Løse ringer gir litt mer liv og bevegelse i bittet. Den tredelte munndel er lett kurvet for å følge munnens anatomi. Dette øker hestens komfort Bittet er laget av en Blue Steel Sweet Iron blanding av materialer, også kalt legering. Dette gir en søtaktig smak av bittet. I tillegg vil de blå/mørke områdene på bittet oksidere slik ... Les mer
Tredelt trensebitt med elliptisk munndel og løse ringer. Løse ringer gir litt mer liv og bevegelse i bittet. Den tredelte munndel er lett kurvet for å følge munnens anatomi. Dette øker hestens komfort Bittet er laget av en Blue Steel Sweet Iron blanding av materialer, også kalt legering. Dette gir en søtaktig smak av bittet. I tillegg vil de blå/mørke områdene på bittet oksidere slik at det blir oransje eller brunfarget. Dette er rust, men dette er ønsket effekt. Dette er helt uskadelig og kan fjernes med en grytesvamp. Denne oksideringen gir også en søtaktig og behagelig smak for hesten. Dette stimulerer hestens spyttproduksjon og vil igjen påvirke hesten aksept for bittet. I tillegg vil bittet føles varmt og lettere å akseptere enn andre bitt i stål. Tykkelse i munnviken: 12 mm og 16 mm Finnes i størrelse 11.5 cm til 13.5 cm. Bittet er tillatt i sprangkonkurranser. Bittet er tillatt i dressurkonkurranser.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Tredelt trensebitt med elliptisk munndel og løse ringer.

Løse ringer gir litt mer liv og bevegelse i bittet.

Den tredelte munndel er lett kurvet for å følge munnens anatomi. Dette øker hestens komfort

Bittet er laget av en Blue Steel Sweet Iron blanding av materialer, også kalt legering. Dette gir en søtaktig smak av bittet. I tillegg vil de blå/mørke områdene på bittet oksidere slik at det blir oransje eller brunfarget. Dette er rust, men dette er ønsket effekt. Dette er helt uskadelig og kan fjernes med en grytesvamp. Denne oksideringen gir også en søtaktig og behagelig smak for hesten. Dette stimulerer hestens spyttproduksjon og vil igjen påvirke hesten aksept for bittet. I tillegg vil bittet føles varmt og lettere å akseptere enn andre bitt i stål.

Tykkelse i munnviken: 12 mm og 16 mm

Finnes i størrelse 11.5 cm til 13.5 cm.

Bittet er tillatt i sprangkonkurranser.

Bittet er tillatt i dressurkonkurranser.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Størrelse

11.5, 12.5, 13.5

Merker

Trust

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “TRUST LOOSE RINGS ELIPTICAL BITT”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *