TRUST LOOSE RINGS LOCKED BITT

kr 899,00

Et bitt med en låsning gir følelsen av et vanlig bitt når rytteren gir et normal og stabilt tøyletrykk. Men, hvis hesten blir sterk eller rytteren angir sterkere tøyletrykk, vil bittet låse seg i en retning. Da skifter bittet til å fungere som et rett munnstykke. Bittet er laget av en Blue Steel Sweet Iron blanding av materialer, også kalt legering. Dette gir en søtaktig ... Les mer
Et bitt med en låsning gir følelsen av et vanlig bitt når rytteren gir et normal og stabilt tøyletrykk. Men, hvis hesten blir sterk eller rytteren angir sterkere tøyletrykk, vil bittet låse seg i en retning. Da skifter bittet til å fungere som et rett munnstykke. Bittet er laget av en Blue Steel Sweet Iron blanding av materialer, også kalt legering. Dette gir en søtaktig smak av bittet. I tillegg vil de blå/mørke områdene på bittet oksidere slik at det blir oransje eller brunfarget. Dette er rust, men dette er ønsket effekt. Dette er helt uskadelig og kan fjernes med en grytesvamp. Denne oksideringen gir også en søtaktig og behagelig smak for hesten. Dette stimulerer hestens spyttproduksjon og vil igjen påvirke hesten aksept for bittet. I tillegg vil bittet føles varmt og lettere å akseptere enn andre bitt i stål.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Et bitt med en låsning gir følelsen av et vanlig bitt når rytteren gir et normal og stabilt tøyletrykk. Men, hvis hesten blir sterk eller rytteren angir sterkere tøyletrykk, vil bittet låse seg i en retning. Da skifter bittet til å fungere som et rett munnstykke.

Bittet er laget av en Blue Steel Sweet Iron blanding av materialer, også kalt legering. Dette gir en søtaktig smak av bittet. I tillegg vil de blå/mørke områdene på bittet oksidere slik at det blir oransje eller brunfarget. Dette er rust, men dette er ønsket effekt. Dette er helt uskadelig og kan fjernes med en grytesvamp. Denne oksideringen gir også en søtaktig og behagelig smak for hesten. Dette stimulerer hestens spyttproduksjon og vil igjen påvirke hesten aksept for bittet. I tillegg vil bittet føles varmt og lettere å akseptere enn andre bitt i stål.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Størrelse

11.5, 12.5, 13.5

Merker

Trust

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “TRUST LOOSE RINGS LOCKED BITT”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *