WINDSOR ELITE KOMBINERT

kr 16.900,00

En ypperlig sal for dem som ønsker å bruke hesten både til sprang og dressur, men kun kan ha en sal. Salen har et dypt og meget komfortabelt sete med knestøtte fram, slik at den blir ypperlig også til bakkearbeid. Salen har Windsors berømte fjærende bom og ullstopp, slik at den kan omstoppes og formes de fleste hester. Kan også konverteres med Flair-luftsystem. Kontakt oss ... Les mer
En ypperlig sal for dem som ønsker å bruke hesten både til sprang og dressur, men kun kan ha en sal. Salen har et dypt og meget komfortabelt sete med knestøtte fram, slik at den blir ypperlig også til bakkearbeid. Salen har Windsors berømte fjærende bom og ullstopp, slik at den kan omstoppes og formes de fleste hester. Kan også konverteres med Flair-luftsystem. Kontakt oss gjerne så hjelper vi deg å finne den beste løsningen for deg og din hest.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

En ypperlig sal for dem som ønsker å bruke hesten både til sprang og dressur, men kun kan ha en sal. Salen har et dypt og meget komfortabelt sete med knestøtte fram, slik at den blir ypperlig også til bakkearbeide. Salen har Windsors berømte fjærende bom og ullstopp, slik at den kan omstoppes og formes de fleste hester. Kan også konverteres med Flair-luftsystem.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Farge

BRUN, SORT

Størrelse

16.5″, 17″, 17.5″

Merker

Windsor

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “WINDSOR ELITE KOMBINERT”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *