WINDSOR ELITE SPRANG DEEP

kr 16.900,00

En sal rettet mot sprang med dypt sete og kneklosser fram og bak. Dette er en meget sikker sal som passer for sprang og turer, men hvor man ønsker mest mulig hjelp av sete for best mulig balanse. Salen har fjærende bom og ullstopp for hestens beste, slik at den kan omstoppes og formes til hester med forskjellig rygg. Salen kan også konvertes med Flair ... Les mer
En sal rettet mot sprang med dypt sete og kneklosser fram og bak. Dette er en meget sikker sal som passer for sprang og turer, men hvor man ønsker mest mulig hjelp av sete for best mulig balanse. Salen har fjærende bom og ullstopp for hestens beste, slik at den kan omstoppes og formes til hester med forskjellig rygg. Salen kan også konvertes med Flair luftsystem.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

En sal rettet mot sprang med dypt sete og kneklosser fram og bak. Dette er en meget sikker sal som passer for sprang og turer, men hvor man ønsker mest mulig hjelp av sete for best mulig ballanse. Salen har fjærende bom og ullstopp for hestens beste, slik at den kan omstoppes og formes til hester med forskjellig rygg. Salen kan også konvertes med Flair luftsystem.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Farge

BRUN, SORT

Størrelse

16, 16.5″, 17″, 17.5″, 18″

Merker

Windsor

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “WINDSOR ELITE SPRANG DEEP”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *