DOGRUNNER, DOG RUNNER, NONSTOP, NON STOP, HUND

DOGRUNNER NON-STOP LØPEBELTE

kr 699,00

Endelig finnes det et løpebelte som lar deg løpe naturlig og fritt, uten å tenke på båndet som henger i veien. Non-Stop DogRunner er et innovativt og behagelig belte, som er utstyrt med en robust fjærbelastet snelle i front som lar deg å begge hendene fri til enhver tid. Beltet er utstyrt med to drikkeflasker bak, samt en romslig lomme hvor du kan oppbevare nøkler ... Les mer
Endelig finnes det et løpebelte som lar deg løpe naturlig og fritt, uten å tenke på båndet som henger i veien. Non-Stop DogRunner er et innovativt og behagelig belte, som er utstyrt med en robust fjærbelastet snelle i front som lar deg å begge hendene fri til enhver tid. Beltet er utstyrt med to drikkeflasker bak, samt en romslig lomme hvor du kan oppbevare nøkler o.l unde løpeturen. DogRunner har også den innovative hundepose-materen bak, som gjør det svært enkelt å hente frem hundeposer. Hver av drikkeflaskene rommer 1,7 dl. Snellen er 120 cm utstrakt. DogRunner er blitt testet på mange ulike raser, blant annet malamute, og har klart seg utrolig godt. Solid og robust!

På lager

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Endelig finnes det et løpebelte som lar deg løpe naturlig og fritt, uten å tenke på båndet som henger i veien.

Non-Stop DogRunner er et innovativt og behagelig belte, som er utstyrt med en robust fjærbelastet snelle i front som lar deg å begge hendene fri til enhver tid.

Beltet er utstyrt med to drikkeflasker bak, samt en romslig lomme hvor du kan oppbevare nøkler o.l unde løpeturen. DogRunner har også den innovative hundepose-materen bak, som gjør det svært enkelt å hente frem hundeposer. Hver av drikkeflaskene rommer 1,7 dl.

Snellen er 120 cm utstrakt.

DogRunner er blitt testet på mange ulike raser, blant annet malamute, og har klart seg utrolig godt. Solid og robust!

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Merker

Non-Stop

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “DOGRUNNER NON-STOP LØPEBELTE”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *