HURTTA FLYTEVEST 20-40 KG

kr 982,00

Bryst og hals kan justeres på redningsvesten for å passe de fleste mellomstore raser. Baksiden av jakken er utstyrt med et solid håndtak som kan brukes til å styre hunden i vann eller å løfte det opp av vannet. Det beskyttende buk stykket fordeler hundens vekt over et større område og holder vesten på plass. Den reflekterende materiale og 3M reflektorer på baksiden av vesten ... Les mer
Bryst og hals kan justeres på redningsvesten for å passe de fleste mellomstore raser. Baksiden av jakken er utstyrt med et solid håndtak som kan brukes til å styre hunden i vann eller å løfte det opp av vannet. Det beskyttende buk stykket fordeler hundens vekt over et større område og holder vesten på plass. Den reflekterende materiale og 3M reflektorer på baksiden av vesten lyser opp effektivt i mørket. Produktet er beregnet for bading, livreddende , rehabilitering, båtliv og fiske. Det er plass til å skrive eierens telefonnummer på skiltet ved halsen.  Passer fra 20-40 kg.

På lager

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

REDNINGSVEST 20-40 kg
Gå trygt til vannet uten badevakt.
Svært synlige 3M reflekser
Tight modell
Beskyttende buk-stykke
Kan justeres på magen og halsen
Ekstra kraftig løftehåndtak
Farge; Gul

Beskrivelse
Bryst og hals kan justeres på redningsvesten for å passe de fleste raser. Baksiden av jakken er utstyrt med et solid håndtak som kan brukes til å styre hunden i vann eller å løfte det opp av vannet. Det beskyttende buk stykket fordeler hundens vekt over et større område og holder vesten på plass. Den reflekterende materiale og 3M reflektorer på baksiden av vesten lyser opp effektivt i mørket. Produktet er beregnet for bading, livreddende , rehabilitering, båtliv og fiske. Det er plass til å skrive eierens telefonnummer på skiltet ved halsen.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Merker

Hurtta

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “HURTTA FLYTEVEST 20-40 KG”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *