HURTTA SAFETY SCARF REFLEKS

kr 259,00

Sikkerhetsskjerfet er designet for hunder med lang pels som gjør det vanskelig å se halsbånd og seler med refleks. Skjerfet kan brukes enten halsbånd eller sele. Materialet i sikkerhetsskjerfet er lydløs Softshell. Halsbåndet kan justeres med et strikk, og dermed er det raskt og enkelt å sette på. Hundens navn eller en klubblogo kan trykkes eller broderes på skjerfet. Skjerfet har en infolapp i nakken ... Les mer
Sikkerhetsskjerfet er designet for hunder med lang pels som gjør det vanskelig å se halsbånd og seler med refleks. Skjerfet kan brukes enten halsbånd eller sele. Materialet i sikkerhetsskjerfet er lydløs Softshell. Halsbåndet kan justeres med et strikk, og dermed er det raskt og enkelt å sette på. Hundens navn eller en klubblogo kan trykkes eller broderes på skjerfet. Skjerfet har en infolapp i nakken med plass til eierens telefonnummer.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Sikkerhetsskjerfet er designet for hunder med lang pels som gjør det vanskelig å se halsbånd og seler med refleks. Skjerfet kan brukes enten sammen med halsbånd eller sele. Materialet i sikkerhetsskjerfet er lydløs Softshell. Halsbåndet kan justeres med et strikk, og dermed er det raskt og enkelt å sette på. Hundens navn eller en klubblogo kan trykkes eller broderes på skjerfet. Skjerfet har en infolapp i nakken med plass til eierens telefonnummer.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Farge

GUL

Størrelse

S, M

Merker

Hurtta

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “HURTTA SAFETY SCARF REFLEKS”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *