NON STOP COMFORT TREKKBELTE

kr 629,00

Med Non-Stop Comfort fordeles belastningen over et større parti, den vil ikke gli opp og dermed vil ikke trekket fra hunden i så stor grad være en belastning for ryggen. Kroken på beltet er laget slik at det er lett å ta på strikken, samtidig som man ikke trenger være bekymret for at strikken skal falle av. Tradisjonelt er det blitt brukt belte når man ... Les mer
Med Non-Stop Comfort fordeles belastningen over et større parti, den vil ikke gli opp og dermed vil ikke trekket fra hunden i så stor grad være en belastning for ryggen. Kroken på beltet er laget slik at det er lett å ta på strikken, samtidig som man ikke trenger være bekymret for at strikken skal falle av. Tradisjonelt er det blitt brukt belte når man trekker med hund. Ved bruk har disse beltene en tendens til å gli opp i livet. Dette er både ubehagelig, og ved en konstant belastning på ryggen kan det i verste fall føre til ryggproblemer. Comfort trekkbeltet kommer i en størrelse, og kan justeres fra så tynt du ønsker det, til 140cm rundt hoftene.

På lager

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Med Non-Stop Comfort fordeles belastningen over et større parti, den vil ikke gli opp og dermed vil ikke trekket fra hunden i så stor grad være en belastning for ryggen. Kroken på beltet er laget slik at det er lett å ta på strikken, samtidig som man ikke trenger være bekymret for at strikken skal falle av.

Tradisjonelt er det blitt brukt belte når man trekker med hund. Ved bruk har disse beltene en tendens til å gli opp i livet. Dette er både ubehagelig, og ved en konstant belastning på ryggen kan det i verste fall føre til ryggproblemer.
Comfort trekkbeltet kommer i en størrelse, og kan justeres fra så tynt du ønsker det, til 140cm rundt hoftene.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Merker

Non-Stop

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “NON STOP COMFORT TREKKBELTE”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *