CAVALLO GANIMEDES RIDEJAKKE

kr 2.795,00

En fantastisk flott konkurransejakke fra Cavallo. Du kan bruke den i alle grener av ridesport, men den bærer preg av dressur snitt. Kort skåret i front og noe lenger bak med dobbel splitt. Figurskåret og innsydd i midjen gjør at du får vist din holdning på en korrekt måte. Jakken er i høyeste kvalitet (60% ull, 38% polyester, 2% elathane) og leveres i mørk blå ... Les mer
En fantastisk flott konkurransejakke fra Cavallo. Du kan bruke den i alle grener av ridesport, men den bærer preg av dressur snitt. Kort skåret i front og noe lenger bak med dobbel splitt. Figurskåret og innsydd i midjen gjør at du får vist din holdning på en korrekt måte. Jakken er i høyeste kvalitet (60% ull, 38% polyester, 2% elathane) og leveres i mørk blå med fløyel krage og gull piping. Kan også bestilles i sort. Dette er en stilren jakke du blir lagt merke til.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

En fantastisk flott konkurransejakke fra Cavallo. Du kan bruke den i alle grener av ridesport, men den bærer preg av dressur snitt. Kort skåret i front og noe lenger bak med dobbel splitt. Figurskåret og innsydd i midjen gjør at du får vist din holdning på en korrekt måte. Jakken er i høyeste kvalitet (60% ull, 38% polyester, 2% elathane) og leveres i mørk blå med fløyel krage og gull piping. Kan også bestilles i sort.
Dette er en stilren jakke du blir lagt merke til.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Farge

MARINE, SORT

Størrelse

38, 72, 76, 80

Merker

Cavallo

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “CAVALLO GANIMEDES RIDEJAKKE”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *