HAUKE SCHMIDT A TOUCH OF MAGIC RIDEHANSKE

kr 649,00

A touch of magic hansken er alle rytteres drømmehanske! De har en perfekt passform og gir et supert grep, laget av det nye tekniske PU materialet med høyt innehold av lycra. Hanskene er pustende, holdbare og veldig sterke, men myke og smidige i mykt stoff som er ment for å vare. Hansken kan vaskes i maskinen! Ideell for alle disipliner. hansken har en spesiell festemekanisme ... Les mer
A touch of magic hansken er alle rytteres drømmehanske! De har en perfekt passform og gir et supert grep, laget av det nye tekniske PU materialet med høyt innehold av lycra. Hanskene er pustende, holdbare og veldig sterke, men myke og smidige i mykt stoff som er ment for å vare. Hansken kan vaskes i maskinen! Ideell for alle disipliner. hansken har en spesiell festemekanisme på toppen av hånden hvor hansken festes. Her kan man ta av og på glitterkomponentet, eller bytte den ut i andre farger om man vil. Her kan man få sin egen finish! Perfekte til konkurranserridning eller andre oppvisninger.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

A touch of magic hansken er alle rytteres drømmehanske! De har en perfekt passform og gir et supert grep, laget av det nye tekniske PU materialet med høyt innehold av lycra. hanskene er pustende, holdbare og veldig sterke, men myke og smidige i mykt stoff som er ment for å vare. Hansken kan vaskes i maskinen!

Ideell for alle disipliner. hansken har en spesiell festemekanisme på toppen av hånden hvor hansken festes. Har kan man a av og på glitterkomponentet, eller bytte den ut i andre farger om man vil. Her kan man få sin egen finish!

Perfekte til konkurranserridning eller andre oppvisninger.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Farge

BRUN, HVIT, MARINE, SVART

Størrelse

6.5, 7, 7.5, 8, 8.5

Merker

Hauke Schmidt

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “HAUKE SCHMIDT A TOUCH OF MAGIC RIDEHANSKE”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *