KEP CROMO MICA

kr 5.199,00

Kep Cromo Mica har et matt og røft ytterskall og leveres med ramme og gitter i chrom. Kep Cromo Textile Polish har blankt front deksel, skjerm og grind. Denne hjelmen har regulerbart luftinntak i front, slik at du kan åpne for mye luft når det er varmt og stenge luftinntaket om vinteren eller når det er kalt. Kep hjelmer kommer med to forskjellige størrelser på ... Les mer
Kep Cromo Mica har et matt og røft ytterskall og leveres med ramme og gitter i chrom. Kep Cromo Textile Polish har blankt front deksel, skjerm og grind. Denne hjelmen har regulerbart luftinntak i front, slik at du kan åpne for mye luft når det er varmt og stenge luftinntaket om vinteren eller når det er kalt. Kep hjelmer kommer med to forskjellige størrelser på skallet, M og L. Deretter velger man liner i forhold til størrelse på hjelmen. Angi i kommentarfeltet hvilken størrelse du ønsker på liner. M = 51-58 L = 59-62 Leveres med eksklusiv polstret KEP hjelmbag.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Kep ridehjelmer er produsert med fokus på sikkerhet og design. Kep regnes som blant de sikreste ridehjelmene i verden, da de innehar godkjenninger for samtlige markeder i verden, inkludert Storbritannia som har de strengeste kravene til sikkerhetshjelmer.

På Kep sine hjemmesider finnes det også muligheter for å designe sin helt egen hjelm! Test det ut her.

 

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Farge

BLÅ, SORT

Størrelse

M, L

Merker

KEP

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “KEP CROMO MICA”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *