Salg

LÆRRIDESTØVEL MONACO OPTIMUM

kr 2.490,00 kr 1.999,00

Ny elegant ridestøvel fra Optimum i lær med glidelås bak og snøre i front. Støvelen er i et lekkert design og produsert i Europeisk lær. Ridestøvelen har en støtabsorberende komforthel og gummisåle med antisklimønster. Dette gjør den svært komfortabel uten at det går ut over det klassiske designet. Støvelen har dekorsøm over foten og en forsydd smal ankel, slik vil den alltid sitte perfekt rundt ... Les mer
Ny elegant ridestøvel fra Optimum i lær med glidelås bak og snøre i front. Støvelen er i et lekkert design og produsert i Europeisk lær. Ridestøvelen har en støtabsorberende komforthel og gummisåle med antisklimønster. Dette gjør den svært komfortabel uten at det går ut over det klassiske designet. Støvelen har dekorsøm over foten og en forsydd smal ankel, slik vil den alltid sitte perfekt rundt ankelen. I tillegg har støvelen innfelt elastikk på innsiden av glidelåsen slik at den enkelt former seg til din legg. Ridestøvelen har en høyt skåret kappe på yttersiden av støvelen som gir en klassisk og elegant look. Hele støvelen er dessuten foret med mykt skinn og har innsydd glidelåsstopper. Støvlene skal pleies riktig. Bruk en fuktig klut og tørk av skitt. Pusses med sort skokrem. Glidelås smøres med glidelås-olje eller rens. Bruk ikke makt om glidelåsen setter seg fast i strømper eller buksen, men lirk den på plass.    
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Optimum er en kombinasjon av beste lær kvalitet, design og håndarbeid. Læret kommer fra et av Englands eldste garverier som fremdeles garver lær på den tradisjonelle måten. Denne eksklusive metoden å garve lær på gir topp kvalitet, holdbarhet og finish.

Design og passform er selvfølgelig svært viktige faktorer, og Optimum vil tilfredsstille den kvalitetsbevisste bruker, helt ned til de minste detaljer. – kort sagt, slitesterk luksus til fordelaktig pris.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Farge

SORT

Størrelse

36 R, 36W, 37 W, 37 R, 38 W, 38 N, 39R, 39 W, 40 W, 40 R, 41 W, 41 R, 42 W, 42 R, 43 W, 43 R

Merker

Optimum

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “LÆRRIDESTØVEL MONACO OPTIMUM”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *