PS OF SWEDEN PERFECT HAND RIDEHANSKE
PS OF SWEDEN PERFECT HAND RIDEHANSKE

PS OF SWEDEN PERFECT HAND RIDEHANSKE

kr 799,00

Perfect Hand fungerer akkuratt som en vanlig ridehanske, men hemmeligheten ligger i den spesialdesignede skinnen som går opp på innsiden av hånden og opp mot albuen. Denne skinnen hindrer deg i å bøye hendene innover når du rir og hjelper deg med å hele tiden ha optimal håndposisjon. Hansken festes med tre borrelåser og hvis du rir med langarmet genser, ser dette ut som hvilken ... Les mer
Perfect Hand fungerer akkuratt som en vanlig ridehanske, men hemmeligheten ligger i den spesialdesignede skinnen som går opp på innsiden av hånden og opp mot albuen. Denne skinnen hindrer deg i å bøye hendene innover når du rir og hjelper deg med å hele tiden ha optimal håndposisjon. Hansken festes med tre borrelåser og hvis du rir med langarmet genser, ser dette ut som hvilken som helst annen ridehanske! Hansken hjelper i tillegg med å støtte opp håndleddet slik at det er mindre risiko for håndleddsbrudd ved fall. NB! STØRRELSEN ER UNISEX, SÅ DE ER STORE I STØRRELSEN. Vi prøver å ha inne de mest populære størrelsene og fargene til en hver tid, men noe ekstra leveringstid kan påberegnes.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Perfect Hand fungerer akkuratt som en vanlig ridehanske, men hemmeligheten ligger i den spesialdesignede skinnen som går opp på innsiden av hånden og opp mot albuen. Denne skinnen hindrer deg i å bøye hendene innover når du rir og hjelper deg med å hele tiden ha optimal håndposisjon.

Hansken festes med tre borrelåser og hvis du rir med langarmet genser, ser dette ut som hvilken som helst annen ridehanske!

Hansken hjelper i tillegg med å støtte opp håndleddet slik at det er mindre risiko for håndleddsbrudd ved fall.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Størrelse

S, M, L

Merker

PS of Sweden

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “PS OF SWEDEN PERFECT HAND RIDEHANSKE”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *