PS OF SWEDEN PERFECT HEEL
PS OF SWEDEN PERFECT HEEL

PS OF SWEDEN PERFECT HEEL

Perfect Heel er en sjenkelvekt som har som funksjon å hjelpe rytteren med å komme godt ned i salen og holde en korrekt posisjon med senket hel og lange avslappede sjenkler. Perfekt Heel leveres med 4 stk vekter på ca 250 gram hver. Vektene har borrelåsfeste som gjør at du enkelt fester dem inni din sjenkelvekt. Vi anbefaler 250 gram per sjenkel på yngre ryttere, ... Les mer
Perfect Heel er en sjenkelvekt som har som funksjon å hjelpe rytteren med å komme godt ned i salen og holde en korrekt posisjon med senket hel og lange avslappede sjenkler. Perfekt Heel leveres med 4 stk vekter på ca 250 gram hver. Vektene har borrelåsfeste som gjør at du enkelt fester dem inni din sjenkelvekt. Vi anbefaler 250 gram per sjenkel på yngre ryttere, 500 gram per sjenkel til eldre barn og ungdommer, og 750 gram per sjenkel for fullvoksne ryttere eller ryttere som behøver ekstra hjelp med å oppnå sjenkelvektens funksjon. Løse vekter kan kjøpes og vi anbefaler at du for eksempel prøver deg fram ved å legge tre av vektene i den ene sjenkelen, for å kjenne forskjellen. Vektene er produsert i rustfritt stål, mens vektbeholderen er laget i høykvalitets lær med en innsydd kileformet såle slik at du enkelt kan gå rundt med Perfect Heel på. Men vi anbefaler og kun ha i vektene under ridning og at de blir tatt av før man er ferdig med rideøkten. Sporer festes på rideskoen/ridestøvelen før du tar på Perfect Heel. Rengjøres slik som rideskoene/ridestøvlene dine. Vi gjør oppmerksom på at dette er en bestillingsvare.

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Perfect Heel er en sjenkelvekt som har som funksjon å hjelpe rytteren med å komme godt ned i salen og holde en korrekt posisjon med senket hel og lange avslappede sjenkler.

Perfekt Heel leveres med 4 stk vekter på ca 250 gram hver. Vektene har borrelåsfeste som gjør at du enkelt fester dem inni din sjenkelvekt.

Vi anbefaler 250 gram per sjenkel på yngre ryttere, 500 gram per sjenkel til eldre barn og ungdommer, og 750 gram per sjenkel for fullvoksne ryttere eller ryttere som behøver ekstra hjelp med å oppnå sjenkelvektens funksjon.

Løse vekter kan kjøpes og vi anbefaler at du for eksempel prøver deg fram ved å legge tre av vektene i den ene sjenkelen, for å kjenne forskjellen.

Vektene er produsert i rustfritt stål, mens vektbeholderen er laget i høykvalitets lær med en innsydd kileformet såle slik at du enkelt kan gå rundt med Perfect Heel på. Men vi anbefaler og kun ha i vektene under ridning og at de blir tatt av før man er ferdig med rideøkten.

Sporer festes på rideskoen/ridestøvelen før du tar på Perfect Heel.

Rengjøres slik som rideskoene/ridestøvlene dine.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Størrelse

36/37, 40/41

Merker

PS of Sweden

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “PS OF SWEDEN PERFECT HEEL”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *