PS OF SWEDEN PERFECT SHOULDER
PS OF SWEDEN PERFECT SHOULDER

PS OF SWEDEN PERFECT SHOULDER

kr 909,00

Perfekt Shoulder hjelper deg som rytter med å trene opp din holdningsmuskulatur gjennom å dra tilbake og øke bevegeligheten i framroterende skuldre og lut rygg. Det gjør at du oppnår en korrekt posisjon i salen når du har tilbaketrukne skuldre og en sterk overkropp. Ved å brukte Perfect Shoulder strekker du ut brystet, forbedrer syresammensetningen og aktiviserer overkroppmuskulaturen. Behagelig, smidig og gjemt under klærene dine ... Les mer
Perfekt Shoulder hjelper deg som rytter med å trene opp din holdningsmuskulatur gjennom å dra tilbake og øke bevegeligheten i framroterende skuldre og lut rygg. Det gjør at du oppnår en korrekt posisjon i salen når du har tilbaketrukne skuldre og en sterk overkropp. Ved å brukte Perfect Shoulder strekker du ut brystet, forbedrer syresammensetningen og aktiviserer overkroppmuskulaturen. Behagelig, smidig og gjemt under klærene dine trener du opp din muskulatur til en sunn, pen og ergonomisk funksjonell holdning. Perfect Shoulder passer også utermerket for andre sporter der du vil beholde en stabil overkropp samtidig som du vil ha full bevegelsesfrihet i armene. I tillegg kan den med fordel bli brukt i bilen, på gåtur, arbeider i hagen eller i andre daglige aktiviteter. Målet med Perfect Shoulder er å oppmuntre og påminne kroppen om å strekke på seg. Dette skjer gjennom å aktivere musklene i mellomgulvet og øke stabiliteten i overkroppsmuskulaturen; mage og rygg. Disse musklene er sentrale for god og sterk holdning samt skuldrenes naturlige posisjon; bakover og nedover. Det unike med Perfect Shoulder er at den på en ergonomisk måte hjelper deg å holde skuldre og overkropp i korrekt posisjon. Samtidig gir den deg en mer korrekt holdning gjennom å øke stabiliteten i mage og rygg. Perfect Shoulder er utformet så den ikke skjærer inn under armene eller skaper ubehag rundt armhulen. Vesten er laget i et pustene materiale og har to regulerbare bånd i ryggen for å gi optaimal passform.   Vi prøver å ha inne de mest populære størrelsene og fargene til en hver tid, men noe ekstra leveringstid kan påberegnes.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Perfekt Shoulder hjelper deg som rytter med å trene opp din holdningsmuskulatur gjennom å dra tilbake og øke bevegeligheten i framroterende skuldre og lut rygg. Det gjør at du oppnår en korrekt posisjon i salen når du har tilbaketrukne skuldre og en sterk overkropp.

Ved å brukte Perfect Shoulder strekker du ut brystet, forbedrer syresammensetningen og aktiviserer overkroppmuskulaturen. Behagelig, smidig og gjemt under klærene dine trener du opp din muskulatur til en sunn, pen og ergonomisk funksjonell holdning.

Perfect Shoulder passer også utermerket for andre sporter der du vil beholde en stabil overkropp samtidig som du vil ha full bevegelsesfrihet i armene. I tillegg kan den med fordel bli brukt i bilen, på gåtur, arbeider i hagen eller i andre daglige aktiviteter.

Målet med Perfect Shoulder er å oppmuntre og påminne kroppen om å strekke på seg. Dette skjer gjennom å aktivere musklene i mellomgulvet og øke stabiliteten i overkroppsmuskulaturen; mage og rygg. Disse musklene er sentrale for god og sterk holdning samt skuldrenes naturlige posisjon; bakover og nedover.

Det unike med Perfect Shoulder er at den på en ergonomisk måte hjelper deg å holde skuldre og overkropp i korrekt posisjon. Samtidig gir den deg en mer korrekt holdning gjennom å øke stabiliteten i mage og rygg.

Perfect Shoulder er utformet så den ikke skjærer inn under armene eller skaper ubehag rundt armhulen. Vesten er laget i et pustene materiale og har to regulerbare bånd i ryggen for å gi optaimal passform.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Størrelse

XS, XXL, XL, S, M, L

Merker

PS of Sweden

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “PS OF SWEDEN PERFECT SHOULDER”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *