RIDEBUKSE EQUILINE CEDAR X-GRIP HELSK

kr 2.499,00

Disse ridebuksene har helskinn produsert i et silikonmateriale som gir optimalt grep i salen. Med elastikken nederst på benet oppnår du en sømløs overgang og vil ikke bli plaget med gnag etter borrelås eller andre låsemekanismer. Buksen er produsert i et E- Plus Superior materiale som garanterer perfekt passform nedover benet. Buksen er designet ergonomisk og har en fireveis stretch som gir størst mulig komfort. ... Les mer
Disse ridebuksene har helskinn produsert i et silikonmateriale som gir optimalt grep i salen. Med elastikken nederst på benet oppnår du en sømløs overgang og vil ikke bli plaget med gnag etter borrelås eller andre låsemekanismer. Buksen er produsert i et E- Plus Superior materiale som garanterer perfekt passform nedover benet. Buksen er designet ergonomisk og har en fireveis stretch som gir størst mulig komfort. I tillegg har buksen det de kaller “Waist-Block System” som gir optimal passform i midjen. Kan oppleves noe små i størrelsene.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Disse ridebuksene har helskinn produsert i et silikonmateriale som gir optimalt grep i salen. Med elastikken nederst på benet oppnår du en sømløs overgang og vil ikke bli plaget med gnag etter borrelås eller andre låsemekanismer. Buksen er produsert i et E- Plus Superior materiale som garanterer perfekt passform nedover benet.
Buksen er designet ergonomisk og har en fireveis stretch som gir størst mulig komfort. I tillegg har buksen det de kaller ” Waist-Block System” som gir optimal passform i midjen.
Kan oppleves noe små i størrelsene..

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Farge

BRUN, MARINE

Størrelse

40, 42, 44, 46

Merker

Equiline

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “RIDEBUKSE EQUILINE CEDAR X-GRIP HELSK”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *