RIDEBUKSE PIKEUR CANDELA HELSKINN

kr 2.195,00

Pikeur ridebukse modell Candela med helskinn. En av de mest populære modellene fra Pikeur med en fantastisk passform. Denne modellen har en breddere og litt høyere liv med tett passform. Passer perfekt til trening men er supere flott under stevnejakken eller frakken. Bredt liv med tre knapper og doble belte loops. Stikklommer og Pikeur logo-vedheng gir en flott stilren og moterikitg front. Ekstremt behagelig da den er ... Les mer
Pikeur ridebukse modell Candela med helskinn. En av de mest populære  modellene fra Pikeur med en fantastisk passform. Denne modellen har en breddere og litt høyere liv med tett passform. Passer perfekt til trening men er supere flott under stevnejakken eller frakken. Bredt liv med tre knapper og doble belte loops. Stikklommer og Pikeur logo-vedheng gir en flott stilren og moterikitg front. Ekstremt behagelig da den er produsert i fire veis strech materiale. Denne modellen har helforsterkning i McCrown syntetskinn. Syntetskinnet holder sin smidighet, farge og grep vask etter vask.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

 

Pikeur ridebukse modell Candela med helskinn.

En av de mest populære  modellene fra Pikeur med en fantastisk passform. Denne modellen har en breddere og litt høyere liv med tett passform. Passer perfekt til trening men er supere flott under stevnejakken eller frakken.
Bredt liv med tre knapper og doble belte loops. Stikklommer og Pikeur logo-vedheng gir en flott stilren og moterikitg front. Ekstremt behagelig da den er produsert i fire veis strech materiale.

Denne modellen har helforsterkning i McCrown syntetskinn. Syntetskinnet holder sin smidighet, farge og grep vask etter vask.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Farge

BEIGE, BRUN, GRÅ, MARINE, ORIENT BLUE, SORT, SVART

Størrelse

40, 44, 46, 72, 76, 80, 84, 88, 92, 96

Merker

Pikeur

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “RIDEBUKSE PIKEUR CANDELA HELSKINN”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *