RIDEHANSKE ARIAT TEK GRIP GLOVES INSULATED

kr 545,00

Isolert vinterridehanske! Spesialdesignet ridehanske fra ARIAT. Syntetisk skinn i gripeflaten med forsterkning til tøylene gjør dem slitesterke med et fantastisk grep. Det elastiske stoffet på håndens overflate, Strech Tek Twill, er elastisk og gir god lufting samt maksimal bevegelse i rytterens hånd. Velcrolukning over håndleddet gir perfekt passform og gjør at hanskene sitter meget godt. Denne hansken har også en isolasjon av Polartec som gjør ... Les mer
Isolert vinterridehanske! Spesialdesignet ridehanske fra ARIAT. Syntetisk skinn i gripeflaten med forsterkning til tøylene gjør dem slitesterke med et fantastisk grep. Det elastiske stoffet på håndens overflate, Strech Tek Twill, er elastisk og gir god lufting samt maksimal bevegelse i rytterens hånd. Velcrolukning over håndleddet gir perfekt passform og gjør at hanskene sitter meget godt. Denne hansken har også en isolasjon av Polartec som gjør den velegnet til kalde dager, uten at den blir tykk og du mister følelsen av tøylene. Leveres i sort.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Isolert vinterridehanske!
Spesialdesignet ridehanske fra ARIAT. Syntetisk skinn i gripeflaten med forsterkning til tøylene gjør dem slitesterke med et fantastisk grep. Det elastiske stoffet på håndens overflate, Strech Tek Twill, er elastisk og gir god lufting samt maksimal bevegelse i rytterens hånd. Velcrolukning over håndleddet gir perfekt passform og gjør at hanskene sitter meget godt. Denne hansken har også en isolasjon av Polartec som gjør den velegnet til kalde dager, uten at den blir tykk og du mister følelsen av tøylene. Leveres i sort.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Farge

BRUN, SORT

Størrelse

6, 6.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 10, 11

Merker

Ariat

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “RIDEHANSKE ARIAT TEK GRIP GLOVES INSULATED”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *