ridehanske, roeckl

RIDEHANSKE ROECKL M/PRIMALOFT

kr 579,00

Dette er vinterens suverene ridehanske fra Roeckl. Varme gode hansker med det samme utrolige grepet som du finner i Roeckls tynne sommerhansker. Hanskene er fôret med fjærlett primaloft, som er like varmt og mykt som dun. Fordelen er at de beholder varmen om de skulle bli våte og tørker fortere en dun. Overflaten er spesialbehandlet som gjør den vannavstøtende og vindtett, men pustende. En virkelig ... Les mer
Dette er vinterens suverene ridehanske fra Roeckl. Varme gode hansker med det samme utrolige grepet som du finner i Roeckls tynne sommerhansker. Hanskene er fôret med fjærlett primaloft, som er like varmt og mykt som dun. Fordelen er at de beholder varmen om de skulle bli våte og tørker fortere en dun. Overflaten er spesialbehandlet som gjør den vannavstøtende og vindtett, men pustende. En virkelig herlig vinterhanske som må prøves. Siliconmønster på innsiden av hanskene får godt grep.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Dette er vinterens suverene ridehanske fra Roeckl. Varme gode hansker med det samme utrolige grepet som du finner i Roeckls tynne sommerhansker. Hanskene er fôret med fjærlett primaloft, som er like varmt og mykt som dun. Fordelen er at de beholder varmen om de skulle bli våte og tørker fortere en dun. Overflaten er spesialbehandlet som gjør den vannavstøtende og vindtett, men pustende. En virkelig herlig vinterhanske som må prøves.
Siliconmønster på innsiden av hanskene får godt grep.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Farge

BEIGE, BLÅ, SORT, SVART

Størrelse

6, 6.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5, 10, 10.5, 11

Merker

Roeckl

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “RIDEHANSKE ROECKL M/PRIMALOFT”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *