RIDEHJELM SAMSHIELD PREMIUM 255 SWAROVSKI
RIDEHJELM SAMSHIELD PREMIUM 255 SWAROVSKIsamshield

RIDEHJELM SAMSHIELD PREMIUM 255 SWAROVSKI

kr 7.800,00

Samshield Swarovski Version hjelmen gir maksimal beskyttelse, komfort og stil. Denne Samshield ridehjelmen er designet for å være veldig pustende og sval som gir en høy grad av komfort. Den er selvfølgelig også veldig stilig med lær-look og pyntet med små eksklusive swarovski krystaller. Denne ridehjelmen absorberer støt og kontroller og reduserer eventuelle slag som oppstår med støt noe som bidrar til å beskytte hodet ... Les mer
Samshield Swarovski Version hjelmen gir maksimal beskyttelse, komfort og stil. Denne Samshield ridehjelmen er designet for å være veldig pustende og sval som gir en høy grad av komfort. Den er selvfølgelig også veldig stilig med lær-look og pyntet med små eksklusive swarovski krystaller. Denne ridehjelmen absorberer støt og kontroller og reduserer eventuelle slag som oppstår med støt noe som bidrar til å beskytte hodet mot eventuelle skadelige slag. Hjelmen er laget av ekstra lys Polycarbon med ekspandert polystyren (ESP) som gjør denne hjelmen lett og behagelig på hodet. Spesielle luftkanalene, designet for å øke luftsirkulasjonen inne i hele hjelmen reduserer svette, og gjør denne hjelmen perfekt for bruk i konkurranser, trening eller varme sommerdager. Hjelmen har myk regulerbar hakerem i lær samt polstring for beskyttelse av nakken. De spesielle skum-minnet hjelmen har i fôret er avtagbart og kan skiftes eller vaskes i maskin, slik at din hjelm å holder seg luktfri, ren og bakteriefri. Samshield har et enestående tilbud av etter-salg service. Denne etter salget tjenesten omfatter utbytting av fôret om man skulle behøve en ny størrelse eller om fôret blir slitt eller gammelt. Dette systemet åpner også for at barn i vekst kan ha samme ridehjelm år etter år. Alt de trenger er kun en ny innside! Det nye memoryfoam-systemet sørger for at du endelig kan finne en ridehjelm som passer deg perfekt. S = Liner størrelse 51, 52, 53, 54 og 55S M = Liner størrelse 55M, 56, 58 og 58M L = Liner størrelse 58L, 59, 60 og 61 Denne hjelmen er VG1 godkjent.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Samshield Swarovski Version hjelmen gir maksimal beskyttelse, komfort og stil. Denne Samshield ridehjelmen er designet for å være veldig pustende og sval som gir en høy grad av komfort. Den er selvfølgelig også veldig stilig med sort lær-look og pyntet med små eksklusive swarovski krystaller.

Denne ridehjelmen absorberer støt og kontroller og reduserer eventuelle slag som oppstår med støt noe som bidrar til å beskytte hodet mot eventuelle skadelige slag. Hjelmen er laget av ekstra lys Polycarbon med ekspandert polystyren (ESP) som gjør denne hjelmen lett og behagelig på hodet. Spesielle luftkanalene, designet for å øke luftsirkulasjonen inne i hele hjelmen reduserer svette, og gjør denne hjelmen perfekt for bruk i konkurranser, trening eller varme sommerdager. Hjelmen har myk regulerbar hakerem i lær samt polstring for beskyttelse av nakken.

De spesielle skum-minnet hjelmen har i fôret er avtagbart og kan skiftes eller vaskes i maskin, slik at din hjelm å holder seg luktfri, ren og bakteriefri. Samshield har et enestående tilbud av etter-salg service. Denne etter salget tjenesten omfatter utbytting av fôret om man skulle behøve en ny størrelse eller om fôret blir slitt eller gammelt.
Dette systemet åpner også for at barn i vekst kan ha samme ridehjelm år etter år. Alt de trenger er kun en ny innside! Det nye memoryfoam-systemet sørger for at du endelig kan finne en ridehjelm som passer deg perfekt.
Hjelmstørrelse M dekker str. 53 – 57
Hjelmstørrelse L dekker str. 58 – 60

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Farge

BLÅ, SVART

Størrelse

M, L

Merker

Samshield

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “RIDEHJELM SAMSHIELD PREMIUM 255 SWAROVSKI”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *