samshield

SAMSHIELD MEDLEY

kr 11.850,00

Les mer " > Den flotte hjelmen fra Samshield heter Medley Swarovski. Den er en blanding av ekte Swarovski krystaller som gir den helt unike glans og "look". Hjelmen er laget av materialet fra Crystal Fabric hjelmen men i tillegg har den montert mange store Swarovski krystaller som gjør den helt spesiell, som et smykke. Designet av denne ridehjelm er helt spesielt og eksklusivt og vi kan trykt si ... Les mer
Den flotte hjelmen fra Samshield heter Medley Swarovski. Den er en blanding av ekte Swarovski krystaller som gir den helt unike glans og “look”. Hjelmen er laget av materialet fra Crystal Fabric hjelmen men i tillegg har den montert mange store Swarovski krystaller som gjør den helt spesiell, som et smykke. Designet av denne ridehjelm er helt spesielt og eksklusivt og vi kan trykt si at kongen av ridehjelmer heter Samshield, så er du på jakt etter en helt unik ridehjelm, er dette helt sikkert en mulighet. Stenene kan du få i fargene: Sort, Gull eller Sølv. S = Liner størrelse 51, 52, 53, 54 og 55S M = Liner størrelse 55M, 56, 58 og 58M L = Liner størrelse 58L, 59, 60 og 61 Denne hjelmen har EN1384 godkjening.

På lager

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Medley Swarovski Hjelm
Den flotte hjelmen fra Samshield heter Medley Swarovski. Den er en blanding av ekte Swarovski krystaller som gir den helt unike glans og “look”. Hjelmen er laget av materialet fra Crystal Fabric hjelmen men i tillegg har den montert mange store Swarovski krystaller som gjør den helt spesiell, som et smykke.

Designet av denne ridehjelm er helt spesielt og eksklusivt og vi kan trykt si at kongen av ridehjelmer heter Samshield, så er du på jakt etter en helt unik ridehjelm, er dette helt sikkert en mulighet.
Stenene kan du få i fargene: Sort, Gull eller Sølv.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Merker

Samshield

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “SAMSHIELD MEDLEY”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *