STIERNA HALO 1/2 ZIP LS GENSER

kr 625,00

Halo 1/2 Zip LS tas på nærmest hudene, under lag 2 og/eller 3, eller som eneste plagg når været tillater det. Stiernas Cool Anti-Odour material i Bamboo Charcoal-polyester er spesielt utviklet for å ha en høy fukttransport og er antibakteriell, uten kjemiske tillsetninger, som minimerar dårlig lukt og holder deg fresh både under og etter ridningen. Materialet er mykt, behagelig, og føles svalende, og holder deg tørr og bekvem under rideøkten så rytteren kan fokusere på samspillet med hesten.
Halo 1/2 Zip LS tas på nærmest hudene, under lag 2 og/eller 3, eller som eneste plagg når været tillater det. Stiernas Cool Anti-Odour material i Bamboo Charcoal-polyester er spesielt utviklet for å ha en høy fukttransport og er antibakteriell, uten kjemiske tillsetninger, som minimerar dårlig lukt og holder deg fresh både under og etter ridningen. Materialet er mykt, behagelig, og føles svalende, og holder deg tørr og bekvem under rideøkten så rytteren kan fokusere på samspillet med hesten.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Stierna Equestrian Sportswear er en svensk bedrift som henter energien fra en sterk idé: å utvikle tekniske rideklær med høy funksjonalitet for aktive ryttere. Alt for at de skal kunne prestere optimalt samtidig som samspillet fungerer med hesten, uansett vær og vind.

Stierna sine produkter går ikke på kompromiss med verken materialer eller konstruksjon. Det handler om å skape de beste rideklærne man kan klare å lage. Teknisk kunnskap kombinert med innovativ design gir forutsetninger for optimale rideklær for den aktive rytteren.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Farge

HVIT, MARINE, SVART, TURKIS

Størrelse

XS, XL, S, M, L

Merker

Stierna

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “STIERNA HALO 1/2 ZIP LS GENSER”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *