STIERNA STELLA 2L VINTER RIDEBUKSER

kr 1.995,00

En vann- og vindtett vinterbukse i stretchstoff med silikongrep. Gode pustende egenskaper og varmt lettvekstfòr holder deg tørr og komfortabel hele vinteren. 2-lags EquTex™ stretch jakke fylt med varm lettveksts 3M™ Thinsulate™ Insulation. Vann- og vindtett og pustende, fult tapede sømmer. Miljøvennlig fluorkarbonfri DWR-impregnering. Stella 2L vinterbuksen beskytter deg mot regn, snø og vind, samtidig som den slipper fuktighet og overskuddsvarme fra kroppen og lagene under ut. Jakken er fult ... Les mer
En vann- og vindtett vinterbukse i stretchstoff med silikongrep. Gode pustende egenskaper og varmt lettvekstfòr holder deg tørr og komfortabel hele vinteren. 2-lags EquTex™ stretch jakke fylt med varm lettveksts 3M™ Thinsulate™ Insulation. Vann- og vindtett og pustende, fult tapede sømmer. Miljøvennlig fluorkarbonfri DWR-impregnering. Stella 2L vinterbuksen beskytter deg mot regn, snø og vind, samtidig som den slipper fuktighet og overskuddsvarme fra kroppen og lagene under ut. Jakken er fult vann- og vindtett, samtidig pustende med alle sømmer fult taped, fylt med lettvekst dunfritt fyll som vil holde deg komfortabel, også på de kaldeste dagene. Det er din beskyttelse mot været som gjør at du og hesten kan prestere optimalt, uansett vær. YKK glidelås langs hele benet for å lett ta buksen av og på. Forsydde knær og ergonomisk passform for full mobilitet. Ikke padding i setet, men fòret med fleece for varme og full kontakt med salen. Silikonprint i setet og på innsiden av knærne med Perfect Grip™. Reflekslogoprint og piping for sikkerhet. Justerbart liv med borrelås for individuelt tilpasning. To store lommer med Ykk glidelås. Trykknapper i midje og nederst på bena. Snømansjetter på innsiden av buksebena med justerbar stropp til å ha under skoen. Forsterket stoff nederst på buksebena for maksimal holdbarhet.
Nullstill

FRI FRAKT OVER 2000,-

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

ENKEL BYTTE/RETUR

FRI FRAKT OVER 2000,-

ENKEL BYTTE/RETUR

ÅPENT KJØP I 15 DAGER!

Merke:
Beskrivelse

Stierna Equestrian Sportswear er en svensk bedrift som henter energien fra en sterk idé: å utvikle tekniske rideklær med høy funksjonalitet for aktive ryttere. Alt for at de skal kunne prestere optimalt samtidig som samspillet fungerer med hesten, uansett vær og vind.

Stierna sine produkter går ikke på kompromiss med verken materialer eller konstruksjon. Det handler om å skape de beste rideklærne man kan klare å lage. Teknisk kunnskap kombinert med innovativ design gir forutsetninger for optimale rideklær for den aktive rytteren.

Tilleggsinformasjon
Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 20.000 x 20.000 x 10.000 cm
Farge

SVART

Størrelse

XS, XL, S, M, L

Merker

Stierna

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “STIERNA STELLA 2L VINTER RIDEBUKSER”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *